Wat doen wij


1. Oriëntatie

Het eerste gesprek is een vrijblijvend kennismakingsgesprek op onze kosten. Tijdens dit gesprek geef je aan wat je plannen zijn en maken wij een inschatting van de mogelijkheden. De adviseur vertelt je vervolgens wat je van Van Dorsten Hypotheekadviseurs mag verwachten en wat dat gaat kosten. Vervolgens besluit je of wij voor je aan het werk gaan.  

2. Inventarisatie en analyse

Geef jij akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag. We maken een inventarisatie en analyse van jouw gehele financiële situatie en stellen je persoonlijke financiële profiel samen met daarin jouw wensen en toekomstplannen. Daarbij brengen we ook in kaart welke risico’s je loopt indien je bijvoorbeeld werkloos wordt of arbeidsongeschikt en hoe je situatie wordt na pensionering of na overlijden van je partner.

Hoe werkt het?

Wij inventariseren je situatie en wensen, werken dit uit in een advies en gaan voor je vergelijken en bemiddelen.

3. Advies

Op basis van de inventarisatie en analyse maken we een advies. In dit advies wordt ook verwerkt welke producten wij adviseren af te sluiten. Voor het productadvies zullen wij veel tarieven en voorwaarden van diverse aanbieders vergelijken. Het adviesrapport gaan we met je bespreken.

4. Bemiddeling

Als helemaal duidelijk is wat je nodig hebt kan de bemiddeling beginnen. Wij vragen de hypotheek en eventuele verzekeringen en taxatie aan, zorgen voor het nodige papierwerk en begeleiden je naar het uiteindelijke afsluiten van de hypotheek. Daarbij houden we ook de deadlines van bijvoorbeeld voorbehoud financiering, het stellen van bankgarantie en dergelijke voor je in de gaten houden. Kortom: Wij zorgen ervoor dat jij geen zorgen hebt.

5. Na het afsluiten

Ook na het afsluiten blijven we voor je klaar staan. Heb je vragen of is je situatie veranderd? Neem dan contact met ons op. Daarnaast zul je jaarlijks een checklist van ons ontvangen om zodoende in de gaten te houden of de hypotheek en de andere financiële producten nog bij je passen of dat er iets gewijzigd moet worden.

Bel ons!